14 august, 2013

One man show cu Doru Ivanov din trupa de comedie Spitalu' 9

Stand up comic în: 08:39
  • Dă mai departe!
  • Cine e Doru Ivanov și ce face el?
    Păi Doru e... multe (?!): stand-up comediant, scenarist, jurnalist.
    Începând cu anul 2005, după ce a terminat de tot cu facultatea, cu restanțele, cu mita la profesori examenele, după ce a mai colaborat și cu Academia Cațavencu și un an a profesat ca ziarist la un cotidian central, s-a axat spectacolele de comedie.
    Spectacolele au devenit singura ocupație și până azi (14 august, ora 8.03) a adunat o grămadă de apariții live - peste 1500 - individual sau alături de trupa umor - Spitalu' 9.
    Și dacă asta n-ar fi de-ajuns, Ivanov mai are și experiență în televiziune: scenarist și actor în sezonul "Demascarea" cu Dan Negru pe Antena 1, Revelion 2013 Antena 1, colaborare la Nașul pe la B1 și invitat în multe din emisiunile de succes din ultimii ani.

    Ora de râs, administrată de Doru Ivanov, cuprinde materiale de stand up comedy, cu teme diverse: de la stereotipurile în relațiile de cuplu până la desene animate sau de la Cioran la Guță (este destul de ciudat să vezi aceste două nume, unul lângă altul în aceeași propoziție, așa-i?).

    02 august, 2013

    Înscrie-te la primul festival de STAND UP COMEDY din România

    Stand up comic în: 08:19
  • Dă mai departe!
  • Brașovul are nevoie urgent de 20 de stand-uperi.
    Asociatia Culturala FANZIN va organiza primul festival de STAND UP COMEDY din România.

    Intră pe www.standupfest.ro și înscrie-te la concursul de Stand Up care se va desfășura la Sala Reduta din Brașov în perioada 20-23 septembrie 2013.

    Organizatorii pregătesc multe surprize.
    În fiecare seară, după concursul de stand-up, vor avea loc show-uri cu cei mai renumiti stand-uperi din Romania (Bobonete, Vancică, Teo, Vio, Costel, Bordea, Badea, Micutzu și mulți alții). Mai mult, la Cinemateca Patria va avea loc un maraton cu serialul Seinfeld.

    STAND UP - E RÂNDUL TĂU SĂ FII UN STAR!

    Înscrierea în competiția Stand Up Fest Brasov 2013 este gratuită.
    Candidații selectați vor beneficia de cazare gratuită și de o masa pe zi.
    Finaliștii din cadrul festivalului vor beneficia de cazare și masa până în 23 septembrie 2013, ultima zi a festivalului.
    Cei care doresc să se înscrie în concurs trebuie să intre pe site-ul evenimentului www.standupfest.ro, să completeze formularul de înscriere, să fie de acord și să accepte regulamentul festivalului STAND’ UP FEST BRASOV 2013.
    Înscrierile pentru Stand' Up Fest Brasov 2013 se fac până la 31 august 2013.
    Preselecția participanților și anunțarea rezultatelor se vor face până la data de 6 septembrie 2013.

    Premiile oferite sunt:
    Locul 1 = 2500 lei
    Locul 2 = 1500 lei
    Locul 3 = 1000 lei