03 iunie, 2016

Tag-uri și alte etichete: , , , ,

Sfânta Treime a stand up-ului românesc ajunge în Oradea

Stand up comic în: 11:57
  • Dă mai departe!
  • “Sfânta Treime a stand up-ului românesc” ajunge în Oradea!

    Teo, Vio și Costel sunt veterani ai genului și fac stand up comedy de 13 ani și au contribuit la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy în România. Au început în 2003 la Cafe Deko din TNB și inițial au fost cunoscuți publicului ca Trupa Deko.

    stand up comedy Oradea


    În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună.

    Teo, Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară.

    Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați decât după ce ați auzit că spune asta pe scenă. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupă Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea și meseria lui.

    CÂND? Marți, 7 iunie ora 20.00
    Unde? Filarmonica de Stat Oradea
    Informații și rezervări: 0726 688 658
    Bilet: 40 RON / 50 de RON, în funcție de zonă

    Vă anunțăm că biletele deja se vând la Pool Club Oradea Str. Mihail Kogălniceanu Nr. 3 deschis în timpul săptămânii de luni până joi: ora 10:00 - 01:00 iar de vineri până duminică: ora 12:00 - 04:00
    Description: “Sfânta Treime a stand up-ului românesc” ajunge în Oradea!

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

    Ai ceva de comentat? Spune aici tot ce ai pe suflet.